Beter Verwijs

Het landelijke leefstijlverwijsplatform voor elke zorgverlener in Nederland. 

Beter Verwijs maakt het voor elke zorgverlener super eenvoudig om patiënten te verwijzen naar de juiste leefstijlbegeleiding in de eerste en nulde lijn (sociale domein). Het verwijsplatform fungeert als brugfunctie tussen het medische en sociale domein waardoor meer patiënten vanuit de zorg worden geholpen met leefstijlverandering. Betrouwbare en toegankelijke leefstijlbegeleiding voor elke patiënt. De leefstijlbegeleidingen zijn ingekocht door zorgverzekeraars of gemeenten en hierdoor  volledig of grotendeels vergoed. Het enige wat de zorgverlener hoeft te doen is de patiënt aanmelden bij Beter Verwijs. 

U bent zorgverlener en wilt u patiënt graag verder helpen met een gezonde leefstijl? Het inzicht aan mogelijkheden ontbreekt hierin of u heeft vaak maar beperkte tijd?

Herkenbaar. Daarom is Beter Verwijs ontwikkeld. De patiënt heeft de regie en bepaalt  zelf (thuis) met welk leefstijlthema hij aan de slag gaat (beweging, voeding, ontspanning, slaap, middelen (roken of alcohol) of verbinding). Het enige wat u hoeft te doen is uw patiënt aanmelden bij Beter Verwijs. De keuze en vervolgtraject regelen wij. 

Scroll naar top